Hemsedal 8.0

Hemsedal -17 05

Det var ett glatt gäng som ännu ett år åkte upp till Hemsedal för en härlig långhelg! Helgen bjöd på ett komplett väder innehållande både strålande sol, tjock dimma, kraftigt snöfall och bitande vind. Dock ej samma dag. Sista dagen bjöd på riktigt fin puderåkning om än med lite begränsad sikt.

Förutom lite skidåkning hanns det även med några goda middagar, intressanta diskussioner, Norges (och kanske Nordens) bästa gin och tonics, bastu och Alingsås-Uno. Utöver detta är Astecon även mycket stolta över att ha slagit det norska rekordet i flest antal personer i en och samma taxi! Taxi Hemsedal levererade som vanligt genom att skicka bara en kraftigt försenad taxi istället för utlovade två. Med hjälp av en avancerad kompressionsalgoritm löste Astecon problemet och anlände till bussen med 30 sekunders marginal. En helt vanlig skidresa med andra ord!

Hemsedal -17 04

Hemsedal -17 01

Hemsedal -17 02

Hemsedal -17 03